Saksan kieliryhmä

Saksan kieliryhmä

Tennispalatsi, Helsinki
Der Passfälscher – saksalainen elokuva lukiolaisille

5.2.2024 klo 14

  Aue-Säätiö ja LUKKI tarjoavat yhteistyössä lukion saksan opiskelijoille maksuttoman elokuvaretken katsomaan Der Passfälscher-elokuvaa maanantaina 5.2.2024 klo 14:00 Tennispalatsiin Finnkinon sivuilta https://www.finnkino.fi/event/304202/title/v%C3%A4%C3%A4rent%C3%A4j%C3%A4/ löydät tietoa tästä tositapahtumiin perustuvasta elokuvasta, joka sai ensi-iltansa viime kesänä. Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti! Olemme varanneet alustavasti 30 lippua / koulu. Jos lippuja jää, niin voimme vapauttaa nitä…

Lue lisää

Saksan kieliryhmä

Vallilan Kansallisteatteri
Faust-näytelmä

9.11.22 klo 19.00

LUKKI järjestää 9.11.2022 lukiossa saksaa opettaville ja heidän opiskelijoilleen teatterivierailun Helsingissä. Esitys on Johann Wolfgang von Goethen klassikkoteos Faust ja se esitetään Vallilan kansallisteatterissa klo 19:00. Sitovat ilmoittautumiset  viimeistään 2.9. sähköpostitse marjo.bardzinski@syk.fi. Huomaathan, että lippuja on tarjolla rajoitettu määrä!

Lue lisää

Saksan kieliryhmä

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Lukion pitkän saksan opettajat tapasivat

27.10. 2021

E-opin kustannustoimittaja Miika Sjöman esitteli yhdessä saksan opettaja Pia Hägglund-Viljasen kanssa Unter uns-oppimateriaalia Sykissä järjestetyssä hybriditilaisuudessa. Moni pitkän saksan opettaja on ottanut materiaalin vasta hiljattain käyttöönsä, joten kuulijat saivat hyviä vinkkejä ja vastauksia moniin materiaalia ja sen käyttöalustaa koskeviin kysymyksiin. Lukki kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

Lue lisää