Yleiset LUKKI-tapahtumat

Yleiset LUKKI-tapahtumat

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Koulutusta ja glögiä!

1.12.2021 klo 15.30

LUKKI-hanke tarjoaa koulutusta ja glögiä 1.12. klo 15.30 Kielten opiskelu ja aivot – miten kielten opiskelu näkyy aivoissa? Psykologian tutkijatohtori Lilli Kimppa, Helsingin yliopisto klo 17.00 Glögiä ja seurustelua Tervetuloa! Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostilistan kautta. Jos et ole saanut sitä, niin lähetä viesti lukki@syk.fi.

Lue lisää

Yleiset LUKKI-tapahtumat

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Heini Syyrilä koulutti lukio-opettajia

30.10.2021

Joukko lukion kieltenopettajia ympäri Suomen vietti toiminnallisen koulutuspäivän lauantaina 30.10. Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Vuoden 2017 kieltenopettaja Heini Syyrilä veti oppilaslähtöisen taktiilisen pedagogiikan työpajan. Heini esitteli erilaisia itse laadittavia opetusmateriaaleja, joiden avulla keskitytään oivaltamiseen ja asian oppimiseen eikä niinkään oppilaiden keskinäiseen kilpailemiseen. Päivän aikana osallistujat saivat runsaasti vinkkejä ja ehtivät valmistaa omaan opetukseensa soveltuvaa materiaalia.

Lue lisää

Yleiset LUKKI-tapahtumat

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Humanistien yö

31.3.2021

Humanistien yö opiskelijoille keväällä 2022 Lokakuulle suunniteltu opiskelijatapahtuma Humanistien yö siirretään maaliskuun loppuun. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin Yliopiston ja monien muiden tahojen kanssa. Tapahtumassa opiskelijat tutustuvat humanistisiin opintoihin, työelämään ja toisiinsa. Lisätietoa ilmoittautumisesta tulee myöhemmin.  

Lue lisää